Telefon: +40 730 900 901
Adresa: Budus nr. 143 A, jud. BN, Romania.

PROAQUAPURE s-a nascut in anul 1994, in Romania, iar astazi activitatea noastra acopera cu succes domeniile tratarii apelor potabile si a celor menajere si industriale, atat pe plan local si national cat si in afara granitelor.

Multiple provocari ne-au ajutat sa ne dezvoltam rapid, folosind know-how-ul unor companii partenere cu o vasta experienta in domeniul tratarii apelor. Datorita relatiilor startegice, am reusit sa promovam produsele noastre la preturi competitive, ajungand la un numar mare de clienti intr-un timp scurt.

„Pentru o apa pura, curata” este pentru noi mai mult decat un simplu slogan, este insasi esenta activitatii noastre. Credem ca imbunatatind calitatile apei aducem un aport insemnat calitatii vietii mediului inconjurator si implicit a noastra, a oamenilor. De aceea ne dedicam timpul cautand solutii potrivite fiecarei situatii in parte, astfel incat, la finalul proiectelor sa ne asiguram ca am mai facut un pas spre a avea apa de calitate.

Cel mai utilizat produs din lume, apa, este resursa necesara supravietuirii oamenilor si a naturii. Diversitatea contaminarii resurselor de apa este de amploare, in joc fiind nu doar mediul inconjurator, ci si calitatea vietii omului si activitatiile economice. De aceea, au fost si sunt necesare standarde ridicate pentru a asigura calitatea apei.

Pentru o informare cat mai precisa privind parametrii de calitate ale apei potabile, menajere si industrialae, puteti consulta legile de mai jos care sunt in conformitate cu normele europene.

Lege nr. 458 din 8 iulie 2002 privind calitatea apei potabile

Descarca
Descarca

 

HOTĂRÂRE nr. 188 din 28 februarie 2002 pentru aprobarea unor norme privind condiţiile de descărcare în mediul acvatic a apelor uzate

Descarca

 

HOTĂRÂRE nr. 351 din 21 aprilie 2005 privind aprobarea Programului de eliminare treptata a evacuarilor, emisiilor şi pierderilor de substanţe prioritar periculoase

Descarca

 

HOTĂRÂRE nr. 352 din 21 aprilie 2005 privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 188/2002
Descarca

ORDONANTA DE URGENTA nr. 152 din 10 noiembrie 2005 privind prevenirea şi controlul integrat al poluarii
Descarca

Cantitate substantelor poluante pe care le deversam in ape creste cu fiecare zi, ceea ce inseamna ca, daca nu luam masuri, poluarea de azi nu va reprezenta nimic in comparatie cu poluarea de maine.

Pentru ca solutiile oferite de noi sa asigure calitatatea garantata clientilor nostri, Proaquapure colaboreaza cu firme dintre cele mai profesionale pe plan european in domeniul apei. Mai mult, am dezvoltat o retea de distributie, atat proprie cat si in parteneriat cu alte companii, pentru a ne asigura ca produsele noastre ajung in posesia clientilor, rapid si in siguranta.

Eloy et fils S.A. – Belgia

UTP Umwelttechnik Pohnl Gmbh – Germania

Umex Gmbh – Germania

Airwatec SA – Belgia

Pure-Pro Water Corporation – USA

Speidel Tank und Behalterbrau Gmbh – Germania

Siemens

Pompe Rotomec SRL – Italia

Cariera

Credem ca o companie nu ramane mereu la acelasi nivel; invariabil o companie va regresa sau se va dezvolta. Alegand mereu dezvoltarea, aceasta se poate face doar prin oameni devotati activitatii pe care o desfasoara. Un angajat inseamna o investitie, astfel incat daca va identificati cu principiile noastre si credeti ca sunteti potrivit pentru a va alaturati echipei, ne puteti trimite CV-ul si o scrisoare de intentie la adresa de e-mail office@proaquapure.ro.

26+ ani de experienta, pentru rezultate mai bune.