Statii de Epurare a Apei

Adaptandu-ne noilor norme europene privind statiile de epurare ecologice de uz casnic si industrial, am cautat solutii viabile care sa rezolve problemele tuturor clientilor nostri. Calitatea sistemelor de epurare a apei garantata de certificarile ISO 9001 si VCA se reflecta, printre altele, in termene de garantie de pana la 25 ani si costuri scazute de exploatare.

Statii de epurare OXYFIX C90

STATII EPURARE OXYFIX C90Bazate pe procedeul biomasei fixate, scufundate si aerate, statiile de epurare OXYFIX STATII EPURARE OXYFIX C90C90 curata apele uzate menajere in propotie de peste 98%, respectand astfel norma NTPA 001/2005 privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar.

Procedeul intensiv care se afla la baza conceptiei statiei de epurare OXYFIX C90 este un produs compact care se poate integra discret in orice mediu inconjurator existent.

Constructia robusta din beton armat cu fibre metalice permite amplasarea acesteia in soluri cu panze freatice situate aproape de suprafata lor fara a fi necesara consolidarea peretilor laterali ai gropii.

Functionarea complet biologica (fara adaosuri de substante chimice) si vidanjarea namolurilor la termene de peste 3 ani face ca exploatarea acesteia sa se realizeze cu costuri foarte scazute.

Detalii Produse OXYFIX

Statii de epurare OXYKIT

Statiile de epurare OXYKIT se bazeaza pe procedeul biomasei fixate, scufundate si aerate, STATII DE EPURARE OXYKITcuratand apele uzate menajere in propotie de peste 98%, respectand astfel norma NTPA 001/2005 privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar.

Statia de epurare OXYKIT este un produs compact care se poate integra discret in orice mediu inconjurator existent.

Constructia cuvelor din pereti dublii ramforsati din HDPE creste considerabil rezistenta acestora facand posibila aplasarea lor in aproape toate tipurile de soluri.

Functionarea complet biologica (fara adaosuri de substante chimice) si vidanjarea namolurilor la termene de peste 2 ani face ca exploatarea acesteia sa se realizeze cu costuri foarte scazute.

Detalii produse OXIKIT

Statii de epurare Klaerofix

KLAEROFIX 4-6 EW
Statiile de epurare Klaerofix se bazeaza pe procedeul SBR (Sequential Batch Reactor) cunoscut si ca "namol activat". Tratand apele uzate menajere in propotie de peste 98%, respecta astfel norma NTPA 001/2005 privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar. Aceste sisteme complet automatizate pot functiona in regim economic adaptandu-se excelent aplicatiilor care prevad un ritm neregulat de alimentare cu apa uzata menajere, cu pauze prelungite.

Statiile de epurare din gama Klaerofix sunt produse compacte care se pot integra discret in orice mediu inconjurator existent.

Constructia cuvelor din pereti dublii ramforsati din HDPE creste considerabil rezistenta acestora facand posibila aplasarea lor in aproape toate tipurile de soluri.

Functionarea complet biologica (fara adaosuri de substante chimice) si vidanjarea namolurilor la termene de peste 2 ani fac ca exploatarea acesteia sa se realizeze cu costuri foarte scazute.

Detalii Produse Klaerofix

Statii de epurare Airoxy

Gama Airoxy – utilizand procedeul de epurare SBR, este ideal adaptata exigentelor STATIE DE EPURARE AIROXY 1epurarii collective (100 – 2000 LE). Aceatsa gama este special realizata pentru neutralizarea reziduurilor si a efectelor nefaste si fara incetare ale diverselor incarcaturi poluante si hidraulice din care sunt compuse deseurile canalelor publice.

Stiind ca procedeul SBR consta in introducerea aerului in reactorul biologic in scopul de a amesteca apele uzate, alimentand cu oxigen bacteriile formate in namolul de epurat. Acest procedeu este utilizat pe scara larga in epurarile colective.

Detalii Produse Airoxy