Filtre de Sedimente

In functie de destinatia apei (uz industrial, casnic, etc) filtrele de sedimente sunt de diferite tipuri si  capacitati, iar finetea de filtrare poate sa ajunga pana la 1 micron, adica de o suta de ori mai mica decat dimensiunea unei particule vizibile cu ochiul liber in cazul filtrelor de sedimente si pana la 0,001 microni in cazul sistemelor cu Osmoza Inversa. Gama diversificata vine in intampinarea tuturor nevoilor dumneavoastra.

Sisteme Osmoza Inversa.

sisteme-osmoza-inversaApele provenite din retelele publice sau sol nu au calitatea necesara pentru a ne protejeza sanatatea. Acesea contin diverse substante sau elemente care ne afecteaza organismul si care pot fi indepartate doar printr-o filtrare mult mai fina care se realizeaza cu ajutorul filtrelor de sedimente cu Osmoza Inversa. Indiferent ca este vorba de 100 litrii/zi sau 100.000 litrii/zi echipamentele pot fi dimensionate astfel incat sa va ofere solutia necesara rezolvarii problemelor dumneavoastra. Sistemele pot fi prevazute suplimenar cu lampi cu ultraviolete pentru dezinfectia apei sau cu aparate de control a calitatii acesteia.

Detalii Sisteme

Filtre de Impuritati.

filtre-impuritatiIdeale pentru retinerea impuritatilor din apa de baut sau pentru uz industrial, filtrele de impuritati protejeaza atat echipamentele care utilizeaza apa, dar mai ales sanatatea noastra, a oamenilor. Alegeti-va filtrul de sedimente de care aveti nevoie sau contactati echipa noastra tehnica pentru detalii si dimensionare optima a acestora.

Detalii Filtre