Category Archives: FILTRE DE IMPURITATI

filtre-impuritatiIdeale pentru retinerea impuritatilor din apa de baut sau pentru uz industrial, filtrele de impuritati protejeaza atat echipamentele care utilizeaza apa, dar mai ales sanatatea noastra, a oamenilor. Alegeti-va produsul de care aveti nevoie sau contactati echipa noastra tehnica pentru detalii si dimensionare optima a acestora.

Watercooler CW929

WATERCOOLER-CW929Aparate recomandate la locuri de munca, birouri, cladiri administrative, hoteluri, banci sau cabinete private medicale - stomatologice, saloane de auto si sali de asteptare clienti. Specificatii tehnice: Aparat de dozare imbinat cu un sistem de purificare prin osmoza inversa in 5 trepte. 1. Prefiltru -5 microni; 2. Prefiltru - carbune activ; 3. Prefiltru -1 micron; 4. Filtru principal - membrana osmotica, cap. 190l/zi; 5. Postfiltru - Filtru carbune activ de inalta calitate. Conditii de functionare: - presiunea apei trebuie sa aiba minim 1-7 bari - tensiune de 230 V(50/60Hz), - sursa la max. 1,5 m de la locul montarii. Performanta: 7-10 litri / ora in functie de presiune si impuritate. Marimi de incadrare: - inaltime 1050 mm - latime 400mm. - grosime 320 mm. Rezervor: 12,5 litri. Capacitate dozare: - 2 litri apa fierbinte; - 2,5litri apa rece; - 8 litri apa la temperatura normala.

Descarca fisa tehnica.

RO 105

RO-105Acest sistem de filtrare este conceput pentru o presiune a apei de minimum 2,7 bari.Instalatia nu are nevoie de curent sau chimicale si livreaza datorita tehnologiei moderne o apa purificata de o calitate deosebita.

Instalatia indeparteaza clorul si compusii acestuia,mirosurile si sedimentele in proportie de 99%. Osmoza inversa indeparteaza impuritatile cauzate de plumb, cupru, bariu, mercur, natriu, cadmiu, flor, nitratii, nitritii, selenium, asbest, pesticide si sulfati. Mai departe indeparteaza mineralele anorganice si dedurizeaza apa.

Descarca fisa tehnica.

RO 105 TDS

RO-105-TDSAcest sistem de filtrare este conceput pentru o presiune a apei de minimum 2,7 bari.Instalatia nu are nevoie de chimicale si livreaza datorita tehnologiei moderne o apa purificata de o calitate deosebita. Instalatia indeparteaza clorul si compusii acestuia,mirosurile si sedimentele in proportie de 99%. Osmoza inversa indeparteaza impuritatile cauzate de plumb, cupru, bariu, mercur, natriu, cadmiu, flor, nitratii, nitritii, selenium, asbest, pesticide si sulfati. Mai departe indeparteaza mineralele anorganice si dedurizeaza apa. Sistemul este prevazut cu un aparat de masurare a calitatii apei, avertizand utilizatorul cand e necesara schimbarea filtrelor.

Descarca fisa tehnica.

RO 105 UV

RO-105-UVAcest sistem de filtrare este conceput pentru o presiune a apei de minimum 2,7 bari.Instalatia nu are nevoie de chimicale si livreaza datorita tehnologiei moderne o apa purificata de o calitate deosebita. Instalatia indeparteaza clorul si compusii acestuia,mirosurile si sedimentele in proportie de 99%. Osmoza inversa indeparteaza impuritatile cauzate de plumb, cupru, bariu, mercur, natriu, cadmiu, flor, nitratii, nitritii, selenium, asbest, pesticide si sulfati. Mai departe indeparteaza mineralele anorganice si dedurizeaza apa. Fiind prevazut cu lampa ultraviolete, sistemul dezinfecteaza indepartand bacteriile si virusii din apa.

Descarca fisa tehnica.

RO 103 TDS

RO-103-TDSSistem de purificare a apei cu auto-curatare si afisarea electronica a calitatii apei. Sistemele RO103 TDS sunt proiectate pentru a oferi o purificare de durata. Sistemele sunt prevazute cu pompa booster putand produce pana la 300 litrii de apa purificata pe zi.

Descarca fisa tehnica.

RO 101 SV

RO-101-SVDestinat locurilor unde sursa de apa are presiune foarte joasa (sub 3 bar) sau unde apa are duritatea ridicata. Sistemul foloseste o pompa care ridica presiunea apei la 7 bar la trecerea prin membrana osmotica. Pompa de presiune impiedica deteriorarea membranei, prelungindu-i viata si ajuta la indepartarea substantelor ce dau duritatea apei.

Descarca fisa tehnica.

RO 101 SV UV

RO-101-SV-UVDestinat locurilor unde sursa de apa este reprezentata de put forat sau de suprafata si apa are presiune foarte joasa (sub 3 bar) sau are duritatea ridicata.

Acest sistem de purificare a apei prin osmoza inversa este un produs de exceptie al clasei sale. Foloseste o pompa de presiune de calitate ce ridica presiunea apei la 7 bar la trecerea prin membrana osmotica. Pompa de presiune impiedica deteriorarea membranei, prelungindu-i viata si ajuta la indepartarea substantelor ce dau duritatea apei. Sistemul va satisface toate necesitatile in materie de apa producand 300 de litri de apa purificata si sanatoasa pe zi.

Descarca fisa tehnica.

RO 400 Light Commercial

RO-400-LIGHT-COMMERCIALSistem economic, proiectat pentru uz comercial. Furnizeaza o apa sanatoasa si pura ce poate fi utilizata  in procesul de fabricatie,  industria prelucratoare de hrana, restaurante, centre comerciale, scoli si hoteluri.

RO400 imbunatateste atat gustul cat si calitatea apei dumneavoastra. Reduce cantitatea de clor pana la 99%, indeparteaza mirosurile si sedimentele nedorite. RO400 reduce si valoarea urmatoarelor substante, prezente in apa dura: plumb, cupru, bariu, crom, mercur, sodiu, cadmiu, fluor, nitriti, nitrati si seleniu.

Descarca fisa tehnica.

RO 600 Light Commercial

RO-600-LIGHT-COMMERCIALSistem de purificare a apei prin osmoza inversa, pentru uz comercial redus. Avand un design economic acesta furnizeaza o apa sanatoasa ce poate fi utilizata in procese de fabricatie a hranei, scoli sau hoteluri.

Acesta indeparteaza sedimentele nedorite, gustul si mirosul, imbunatatind calitatea apei.

Descarca fisa tehnica.