Category Archives: Epurarea apei sfgs

Stație de epurare rezidențială Pro Premium

  Statii de epurare moderne realizate intr-un singur rezervor compartimentat pentru scurgerea si tratarea apei uzate, destinată locuintelor din zone fara sisteme de canalizare. Sunt realizate din  polietilenă HDPE , și au avantajul unei greutăți reduse, simplificând cu mult transportul și procesul de instalare. Include și sistemul de automatizare, care este util atât pentru funcționarea…
Read more

DIMENSIUNI GENERALE

Diametru nominal racord intrare DN min: 160 mm         separator-hidrocarburi
Diametru nominal racord ieşire DN min: 160 mm   
Dimensiune nominala TN: 3
Diametru capac de inspecţie: 420 mm
Diametru produs: 1.650 mm
Diametru orificiu biogaz: 1"
Înălţime produs: 2.090 mm  
Înălţime intrare influent: 1.550 mm
Înălţime ieşire efluent: 1.520 mm

VOLUMUL  BAZINULUI
Volumul sedimentatorului: 800 litri        
Volumul bazin până la ieşire efluent: 2.650 litri         
Volum total bazin: 3.000 litri    

DIMENSIUNI GENERALEseparator-grasimi

Diametru nominal racord intrare DN: min 100 mm
Diametru nominal racord ieşire DN: min 100 mm
Dimensiune nominala TN: 3
Diametru capac de inspecţie: 420 mm
Diametru produs: 0 mm
Diametru orificiu biogaz:
Lăţime produs:
Lungime produs:
Înălţime produs:
Înălţime intrare influent:
Înălţime ieşire efluent:
Volumul minim al zonei de depozitare a grăsimilor: 0,24 m³
Volum total bazin 590 litri:
Suprafata minima a zonei de separare a grasimilor: 0,75 m²

Gama Airoxy – utilizand procedeul de epurare SBR, este ideal adaptata exigentelor STATIE DE EPURARE AIROXY 1epurarii collective (100 – 2000 LE). Aceatsa gama este special realizata pentru neutralizarea reziduurilor si a efectelor nefaste si fara incetare ale diverselor incarcaturi poluante si hidraulice din care sunt compuse deseurile canalelor publice.

Stiind ca procedeul SBR consta in introducerea aerului in reactorul biologic in scopul de a amesteca apele uzate, alimentand cu oxigen bacteriile formate in namolul de epurat. Acest procedeu este utilizat pe scara larga in epurarile colective.

Statie de epurare AIROXY

STATIE DE EPURARE AIROXYStatia de epurare Airoxy poate fi montata atat la suprafata cat si partial sau complet ingropat. Dimensiunea rezervoarelor si modul de amplasare se stabileste in functie de specificul situatiei si de necesitatile beneficiarului.

Bazate pe procedeul biomasei fixate, scufundate si aerate, statiile de epurare OXYFIX STATII EPURARE OXYFIX C90C90 curata apele uzate menajere in propotie de peste 98%, respectand astfel norma NTPA 001/2005 privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar.

Procedeul intensiv care se afla la baza conceptiei statiei de epurare OXYFIX C90 este un produs compact care se poate integra discret in orice mediu inconjurator existent.

Constructia robusta din beton armat cu fibre metalice permite amplasarea acesteia in soluri cu panze freatice situate aproape de suprafata lor fara a fi necesara consolidarea peretilor laterali ai gropii.

Functionarea complet biologica (fara adaosuri de substante chimice) si vidanjarea namolurilor la termene de peste 3 ani face ca exploatarea acesteia sa se realizeze cu costuri foarte scazute.

Statiile de epurare OXYKIT se bazeaza pe procedeul biomasei fixate, scufundate si aerate, STATII DE EPURARE OXYKITcuratand apele uzate menajere in propotie de peste 98%, respectand astfel norma NTPA 001/2005 privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar.

Statia de epurare OXYKIT este un produs compact care se poate integra discret in orice mediu inconjurator existent.

Constructia cuvelor din pereti dublii ramforsati din HDPE creste considerabil rezistenta acestora facand posibila aplasarea lor in aproape toate tipurile de soluri.

Functionarea complet biologica (fara adaosuri de substante chimice) si vidanjarea namolurilor la termene de peste 2 ani face ca exploatarea acesteia sa se realizeze cu costuri foarte scazute.

KLAEROFIX 4-6 EWStatiile de epurare Klaerofix se bazeaza pe procedeul SBR (Sequential Batch Reactor) cunoscut si ca "namol activat". Tratand apele uzate menajere in propotie de peste 98%, respecta astfel norma NTPA 001/2005 privind calitatea apelor uzate la deversarea in emisar. Aceste sisteme complet automatizate pot functiona in regim economic adaptandu-se excelent aplicatiilor care prevad un ritm neregulat de alimentare cu apa uzata menajere, cu pauze prelungite.

Statiile de epurare din gama Klaerofix sunt produse compacte care se pot integra discret in orice mediu inconjurator existent.

Constructia cuvelor din pereti dublii ramforsati din HDPE creste considerabil rezistenta acestora facand posibila aplasarea lor in aproape toate tipurile de soluri.

Functionarea complet biologica (fara adaosuri de substante chimice) si vidanjarea namolurilor la termene de peste 2 ani fac ca exploatarea acesteia sa se realizeze cu costuri foarte scazute.

Statie de epurare KLAEROFIX 4-6 EW

Capacitate: 4-6 LE (locuitori echivalenti)KLAEROFIX 4-6 EW

Procedeu epurare: SBR - namol activat (biologic)

Montaj: Subteran ingropat

Material cuve: HDPE

Volume total cuve: 5,0 m3

Greutate maxima: 110 kg

Suprafata necesara: 3,0 m2

Termen mediu de vidanjare: 30 luni

Statie de Epurare KLAEROFIX 8-10 EW 

Capacitate: 18-10 LE (locuitori echivalenti)KLAEROFIX 8-10 EW

Procedeu epurare: SBR - namol activat(biologic)

Montaj: Subteran ingropat

Material cuve: HDPE

Volume total cuve: 6,3 m3

Greutate maxima: 110 kg

Suprafata necesara: 4,5 m2

Termen mediu de vidanjare: 30 luni