Despre noi

PROAQUAPURE ® s-a nascut in anul 2005 in cadrul firmei NEDEIAS-COM SRL , ca un concept nou si necesar in etapa de dezvoltare din Romania in acea perioada. Astazi activitatea noastra acopera cu succes domeniile tratarii apelor potabile si a celor menajere si industriale, atat pe plan local, national cat si in afara granitelor.

Multiplele provocari ne-au ajutat sa ne dezvoltam rapid, folosind know-how-ul unor companii partenere cu o vasta experienta in domeniul tratarii apelor. Datorita relatiilor startegice, am reusit sa promovam produsele noastre la preturi competitive, ajungand la un numar mare de clienti intr-un timp scurt.

„Pentru o apa pura, curata” este pentru noi mai mult decat un simplu slogan, este insasi esenta activitatii noastre. Credem, ca imbunatatind calitatile apei, aducem un aport insemnat calitatii vietii ,mediului inconjurator si implicit a noastra, a oamenilor. De aceea ne dedicam timpul cautand solutii potrivite fiecarei situatii in parte, astfel incat, la finalul proiectelor sa ne asiguram ca am mai facut un pas inspre o apa de calitate.

Cel mai utilizat produs din lume, APA, este resursa necesara supravietuirii oamenilor si a naturii. Diversitatea contaminarii resurselor de apa este de amploare, in joc fiind nu doar mediul inconjurator, ci si calitatea vietii omului si activitatiile economice. De aceea, au fost si sunt necesare standarde ridicate la echipamente și filtrări pentru a asigura calitatea apei.

Pentru o informare cat mai precisa privind parametrii de calitate a apei potabile, menajere si industriale, puteti consulta legile de mai jos care sunt in conformitate cu normele europene.

 

Lege nr. 458 din 8 iulie 2002 privind calitatea apei potabile

Descarca
Descarca

 

HOTĂRÂRE nr. 188 din 28 februarie 2002 pentru aprobarea unor norme privind condiţiile de descărcare în mediul acvatic a apelor uzate

Descarca

 

HOTĂRÂRE nr. 351 din 21 aprilie 2005 privind aprobarea Programului de eliminare treptata a evacuarilor, emisiilor şi pierderilor de substanţe prioritar periculoase

Descarca

 

HOTĂRÂRE nr. 352 din 21 aprilie 2005 privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 188/2002
Descarca

ORDONANTA DE URGENTA nr. 152 din 10 noiembrie 2005 privind prevenirea şi controlul integrat al poluarii
Descarca

Cantitate substantelor poluante pe care le deversam in ape creste cu fiecare zi, ceea ce inseamna ca, daca nu luam masuri, poluarea de azi va dramatiza poluarea de maine.

Cu totii stim  ca o companie nu ramane mereu la acelasi nivel; invariabil o companie va regresa sau se va dezvolta. Alegand dezvoltarea , aceasta se poate face doar prin oameni devotati activitatii pe care o desfasoara. Un angajat inseamna o investitie, astfel incat, daca va identificati cu principiile noastre si credeti ca sunteti potrivit alaturi de echipa noastra,  puteti trimite CV-ul si o scrisoare de intentie la adresa de e-mail office@proaquapure.ro.

Pentru ca solutiile oferite de noi sa asigure calitatatea garantata clientilor nostri, PROAQUAPURE ® colaboreaza cu firme profesioniste de  pe plan european, din domeniul tratarii apei. Mai mult, am dezvoltat o retea de distributie a produselor si serviciilor  atat proprie cat si in parteneriat cu alte companii, tocmai pentru a ne asigura de calitatea oferita clientilor nostri.

Parteneri