Firma de încredere . Am colaborat atât in domeniul epurării cât și a tratării apei potabile. Alături de client din faza de inițiere a proiectelor pana la finalizare. Dispun de specialiști in proiectare și execuție/montaj.

Paula Rose

Firma de incredere, cu produse  de calitate si un personal foarte bine instruit. Exceleaza prin angajati atat pe domeniul comunicarii cu clientii cat si pe domeniul tehnic in gasirea de solutii pentru realizarea la cele mai inalte standarde a montajului echipamentelor livrate. Recomand cu incredere  

Tanasescu Dan – D&C WATER SOLUTIONS SRL

Din experianta mea cu firma SC NEDEIAS COM SRL am doar cuvinte de lauda pentru produsele comercializate si serviciile prompte pe care echipa le oferta !

Este un furnizor de echipamente complet care asigura atat consultata in alegerea/dimensionarea solutiei tehnice cat si servicii de punere in functiune si asistenta la montajul acestora.

Ing. Dipl. Sergiu Muresan – HIDRONIC S.R.L.

Societatea noastra doreste sa-si exprime apecierea fata de colaborarea cu firma NEDEIAS COMSRL.Relatiile dintre firmele noastre au inceput din anul 2018 si continua si in prezent pe partea dealegere, furnizare,montare, punere in functiune si mentenanta echipamente pentru sisteme de alimentare cuapa si retele de canalizare .Am ales sa lucram cu aceasta societate datorita disponibilitatii,flexibilitatii si calitatii deosebite inasigurarea solutiilor pentru lucrarile pe care le avem in derulare.Pe parcursul colaborarii noastre, SC NEDEIAS COM SRL a manifestat o mare deschidere spreintelegerea nevoilor si asteptarilor noastre ,fapt ce a condus la obtinerea unor rezultate poitive in privintacalitatii si serviciilor oferite.Avand in vedre cele de mai sus, ne permitem sa recomandam societatea SC NEDEIAS COM SRL cafiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa.

Director general Dumitru Crasmaru – administrator unic