Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acesteia.

NEDEIAS-COM SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Confidentialitate”.

 

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor prezentate pe www.proaquapure.ro va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „Contul meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.  NEDEIAS-COM SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale  

Accesarea www.proaquapure.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de NEDEIAS-COM SRL . Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile NEDEIAS-COM SRL  sau despre orice alte promotii, ca si informarea despre activitatile desfasurate de NEDEIAS-COM SRL  in legatura cu procesul de vanzare-cumpare, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).  NEDEIAS-COM SRL  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. NEDEIAS-COM SRL  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Astfel utilizatorii site-ului www.proaquapure.ro au dreptul de a cere NEDEIAS-COM SRL  sa confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit, sau de a cere NEDEIAS-COM SRL  sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 Tot conform legislatiei romane in vigoare utilizatorii acestui site au dreptul de a cere NEDEIAS-COM SRL  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale, si acela de a cere ca www.proaquapure.ro  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@proaquapure.ro sau  proaquapure@gmail.com .

 

3. Pierderea sau alterarea datelor personale stocate  

Proaquapure.ro  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul sau. Orice incercare de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.proaquapure.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.proaquapure.ro  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. NEDEIAS-COM SRL  nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.proaquapure.ro  in scopul precizat in articolul 1 si 2 din prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.proaquapure.ro , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre NEDEIAS-COM SRL  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Datorita modului intrinsec prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul informatic www.proaquapure.ro  sunt transmise pe cale electronica, NEDEIAS-COM SRL  nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, NEDEIAS-COM SRL  va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.proaquapure.ro