Termeni si Conditii

 

DISPOZITII GENERALE
Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site implica automat acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Acest site este intretinut si administrat de catre societatea NEDEIAS-COM SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului, va fi denumita Client.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI 

NEDEIAS-COM SRL defineste prin continut, toate informatiile continute in site in forma de text, date, imagini(poze). Societatea NEDEIAS-COM SRL isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica continutul acestui site fara a anunta in prealabil. Intregul continut al site-ului este proprietatea NEDEIAS-COM SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul NEDEIAS-COM SRL, a oricaror elemente din continut, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din continutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email proaquapure@gmail.com

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII Fotografiile, descrierea, caracteristicile si accesoriile produselor prezentate pe site sunt doar cu titlu informativ, de accea produsele livrate pot diferi in orice fel, fara o notificare prealabila. NEDEIAS-COM SRL face tot posibilul ca produsele livrate sa respecte cat mai mult descrierile prezentate pe site. Totusi, in cazul in care continutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului. NEDEIAS-COM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate. NEDEIAS-COM SRL descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. Clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la NEDEIAS-COM SRL.

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, NEDEIAS-COM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Mentionam ca toate datele furnizate de catre dumneavoatra sunt confidentiale si sunt folosite doar in scop comercial pentru a elibera factura, certificatul de garantie si pentru expedierea produselor. NEDEIAS-COM SRL declara ca nu va furniza datele dumneavoastra personale unor terti. Clientul are dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale precum si incetarea dreptului de a fi contactat de catre Furnizor. Acest lucru se poate face contactand Furnizorul. Datele dumneavoastra personale pot fi furnizate doar organelor competente la cererea expresa si justificata a acestora. Regulamentul de ordine interioara al companiei contine reglementari cu privire la confidentialitatea informatiilor, iar salariatii si imputernicitii nostri au obligatia de a respecta dispozitiile legale cu privire la protectia datelor conform normelor legale

 

TENTATIVA DE FRAUDA 

 

Orice tentativa de acces neautorizat la server, bazele de date, datelor personale sau continutului site-ului va fi raportata autoritatilor competente si va face obiectul unei plangeri penale catre acestea.

LITIGII Orice litigiu aparut intre Client si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine Instantelor de Judecata Romane, de pe raza municipiului Bistrita. Clientul confirma ca a citit si accepta termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre Client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.